Middin in Beeld

Mag ik even 25-04-2017

Sail4Care - een visitekaartje voor Middin

Peter van der Linde heeft een bedrijf, ADTS Projects BV en daarbij het platform Ikbentalent.nl. Druk genoeg, zou je zeggen. Maar de succesvolle ondernemer is ook de motor achter bijzondere evenementen. Zoals het nieuwe Sail4Care op 12 mei 2017. Een zeilevenement voor en met Middin. Hoe en waarom? Je leest het in dit gastblog van Peter van der Linde.

‘Een bevriende ondernemer, Ruud van der Poel, is fervent zeiler. Ruud kwam een tijdje terug bij me langs met een idee voor een nieuw netwerkevenement. Iets met zeilen, natuurlijk. Nu ben ik daarin niet zo fanatiek als hij, maar wel gek op zon en water. Dus ik zei meteen: ja!
Het moest wel een mooi evenement worden. Iets groots, dat jaarlijks terugkomt. Ik wilde iets als de Ribrally in Rotterdam. Daar hebben we in vijf jaar een bekend netwerkevent van weten te maken, een jaarlijks evenement waar we steeds een mooi bedrag voor het goede doel mee binnenhalen.  Zo ontstond Sail4Care, een groot zeilevenement met Middin als goed doel.

Een verschil maken

Ik kende Middin aanvankelijk nog niet. Maar wat een mooie, bevlogen organisatie is dat! Daar wilde ik graag voor gaan.
M’n vrouw was er eerst niet zo blij mee, weer een nieuw evenement. Maar ja, ik vind het nu eenmaal belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Als ondernemer en als mens. Met een initiatief als Sail4Care kan je echt een verschil maken. Je geeft de deelnemers een leuke dag. En tegelijk doe je iets goeds met de mensen van Middin.

Op 12 mei is het zover, de eerste editie van Sail4Care. We mogen het met een bijzondere club gaan doen, een club waarin mensen met een beperking volop meedraaien. Zo komt er een professionele cameraploeg die samen met mensen van Middin het videoverslag van de dag gaat maken. Voor de horeca hebben we een top cateringbedrijf ingehuurd, dat samen gaat werken met mensen van Middin. Zo is iedereen op zijn of haar niveau onderdeel van het evenement. Ik vind dat prachtig.

Visitekaartje

Sail4Care moet een bekend merk worden, dat staat voor een hoogwaardig netwerkevent waar mensen met een beperking een zinvolle bijdrage leveren. Natuurlijk willen we ook dat het geld gaat opleveren, maar misschien is het wel het belangrijkste dat cliënten die dag kunnen laten zien waartoe ze in staat zijn. Aan zichzelf en aan de deelnemers.

Wij hebben er enorm veel zin in om Sail4Care tot een succes te maken. Dit jaar wordt de kick-off en als het aan ons ligt wordt het een terugkerend evenement en een visitekaartje voor Middin. Wij zijn er klaar voor!’

Peter van de Linde
Eigenaar ADTS Projects

Plaats uw reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste invoer *

01-05-2017
Ria Degeling
Een heel leuk initiatief Hoe kunnen cliënten zich opgeven? Heel veel plezier met de Kick off op 12-5-2017
02-05-2017
Redactie Middin in beeld
Beste Ria, Dank je. Wij kijken er ook naar uit. Er is een beperkt aantal cliënten uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Sail4Care. Mocht je ook belangstelling hebben om met cliënten te komen neem dan even contact op met de afdeling Klant, Marketing en Communicatie, dan kijken we wat er mogelijk is