Middin in Beeld

Onbeperkt talent 09-02-2017

Wirin laat je sidderen met zijn spannende verhalen

Wirin werkt bij AC Weesperstraat. Hij is verantwoordelijk voor de boekenafdeling van de tweedehandswinkel ‘Het Maggerzijn’ waar hij de boeken sorteert. Daarnaast schrijft Wirin hele spannende verhalen. Hij schreef zelfs een boek. Lees hier één van zijn korte griezelavonturen!

De slechte kloon

Dr. Gordo zat in z’n eentje in zijn laboratorium. ‘Pfff!’ zei hij uitgeput. Hij was het een beetje zat met de uitvindingen die hij met zijn werknemers deed. Hij wilde iets nieuws uitvinden! Maar wat? Toen kreeg hij opeens een geweldig idee! Het was eigenlijk al laat, vond dr. Gordo. Het was al tien uur `s avonds! Maar hij hield zichzelf nog op poten.Dr. Gordo werkte tot midden in de nacht aan het project. Eindelijk rond half vier `s nachts was hij klaar met het bouwen van een grote machine.

Dr. Gordo werd reuze benieuwd of de machine het wel deed! Hij plukte een haartje van z’n bruine haren af. Hij legde dat haartje onder het platform en drukte op een groene knop. De machine maakte rare geluiden. Krrrr! Krrrr! Krrrr! En plotseling stopte de machine met geluiden maken. Er kwam nu alleen maar rook uit. Dr. Gordo probeerde de rook weg te zwaaien. Dit lukte! Maar wat hij toen zag, daar viel zijn mond van open. Dr. Gordo zag zijn exacte kopie op het platform staan. Maar alleen was de kloon poedelnaakt.

Hij keek eerst verrast en enthousiast omdat het zo goed gelukt was, maar toen keek hij angstig. Hij vond het namelijk eng om zijn kloon voor hem te zien. Toen glimlachte dr. Gordo weer en zei: “Ik noem jou vanaf vandaag G-one!”. ‘Ik heet G-one!’ zei de kloon. Je kan ook praten!” zei dr. Gordo enthousiast en trots.

Hij draaide zich naar de tafel om om iets te pakken. Toen sloeg zijn kloon hem op zijn hoofd met een glas. Dr. Gordo viel bewusteloos op de grond. De kloon die G-one heette, pakte dr. Gordo`s kleren van zijn lijf en trok ze zelf aan! Toen de kloon aangekleed was sleepte hij dr. Gordo`s lichaam in een kast en deed de deur op slot. G-one ruimde alles weer op en ging weg.

Plaats uw reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste invoer *

11-03-2017
Hanneke Kappen
Ik ben benieuwd naar deel 2!
20-02-2017
Remco Meijs
Weer een spannend begin van een goed verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg. Even promoten, wanneer je goed boek wil lezen, koop het eerste boek van Wirin. Een aanrader al zeg ik het zelf.
15-02-2017
Arienne
Wat een spannend verhaal ! Maak maar snel een deel 2 !