Middin in Beeld

Actueel 14-02-2017

Verhalenplatform 'Middin in beeld' is live

Welkom op Middin in beeld, het nieuwe digitale platform van Middin. Met de verhalen en beelden op dit platform willen we Middin letterlijk ‘in beeld’ brengen. Wie zijn we, wat doen we en waar werken we aan?

Op Middin in beeld vind je films en persoonlijke verhalen van onze medewerkers en onze cliënten. Over ontwikkelingen bij Middin, in de maatschappij en in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Over onze dienstverlening. Over onze successen, maar ook over onze uitdagingen en dilemma’s. En over onze waardevolle samenwerking met partners in zorg en welzijn.

Je hebt de mogelijkheid om zelf te reageren. En je kunt de artikelen delen met je eigen vrienden en professionele relaties via jouw favoriete sociale media. Ontdek ‘Middin in beeld’!

Nieuwsbrief

Je kunt de artikelen van Middin in beeld bekijken op je pc, maar ook op je tablet of mobiele telefoon. Wij zullen de artikelen ook verspreiden via social media (bijvoorbeeld Facebook). Iedereen die dat wil (ook buiten Middin dus!) kan zich inschrijven om maandelijks op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste verhalen. Medewerkers en vrijwilligers van Middin krijgen automatisch maandelijks een nieuwsbrief in de e-mail.

Collega van het jaar

In aanloop naar de lancering van Middin in beeld nodigden we medewerkers van Middin uit om iemand te nomineren voor ‘Collega van het jaar’. Daarop werd massaal gereageerd. De redactie ontving 150 nominaties en de toelichtingen waren hartverwarmend.

Anita Frugte, receptioniste bij Middin werd gekozen als ‘collega van het jaar’. De collega’s die Anita nomineerden zeiden “Anita is altijd vrolijk en toont oprechte interesse. Zij gaat op een fijne manier met cliënten om en verwijst goed door. Ze heeft hart voor haar werk en geeft je met haar lach een welkom gevoel.”

gehandicaptenzorg

Vrijwilliger van het jaar

August Kololu mag zich het komende jaar ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen. Zijn team op de Hanratstraat nomineerde hem met de woorden: “August is al jaren een trouwe vrijwilliger. Hij ondersteunt bij locatie Hanrathstraat de dagbesteding, doet onderhoudsklusjes, gaat mee met bezoeken aan tandarts of arts. Hij is rustig, betrouwbaar en lief voor cliënten en medewerkers. Op August kun je bouwen. Iedereen is gek op hem.”

Gertrude van den Brink, voorzitter raad van bestuur, reikte maandag 13 februari tijdens de kick off van ‘Middin in beeld’ de prijs uit aan de winnaars. Naast een mooie bos bloemen ontvangen zij een portret op Middin in beeld en een geschilderd portret door een kunstenaar van Zinderin Kunst. Anita kon er helaas niet bij zijn, maar zij nam haar prijs twee dagen later in ontvangst. Gefeliciteerd Anita en August!

August Kolulu, verkozen door collega's tot vrijwilliger van het jaar

Nieuwsgierig welke collega’s er nog meer genomineerd waren en waarom?

Naar de nominities

Plaats uw reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste invoer *

15-02-2017
Marjoleyn
Wat ontzettend leuk om al die nominaties te lezen!! Zo krijg je wel snel inzicht wat mensen tot de beste, leukste collega maakt. Gewoon wat aandacht hebben voor elkaar. Mooi hoor.